Εκπαιδευτικό Προσωπικό

ΠρόεδροςΤμήματος

Δρ. Κούγιας Ιωάννης, Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής

Μέλη Συμβουλίου Τμήματος

Δρ. Λιόπα - Τσακαλίδη Λ., Αναπληρ. Καθηγήτρια Τμήματος Γεωπόνων Τεχνολόγων (Αντιπρόεδρος Τμήματος) 
Δρ. Κούτρας Αθανάσιος, Επικ. Καθηγητής, , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Δρ. Πιερρακέας Χρήστος, Επικ. Καθηγητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πάτρα)
Δρ. Κίτσος Παρασκευάς, Επικ. Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ

Μόνιμο Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Δρ. Αθανάσιος Κούτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018

Με διδακτορικό δίπλωμα

Δρ. Σαββόπουλος Παναγιώτης,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (βαθμ. Επικ. Καθηγητή)

Με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών

Τριανταφύλλου Σωτήριος,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (βαθμ. Καθηγητή Εφαρμογών)
Φερεντίνος Βησσαρίων, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (βαθμ. Καθηγητή Εφαρμογών)

Βαθμίδας ΕΔΙΠ

Σταθοπούλου Μαρία,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Διατελέσαντες Καθηγητές Τμήματος

Δρ. Σμυρνής Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής (2009)

 

 


More Info
Greek